Testament59 hırsızlık.. | TheKnightEmpire Forum

Testament59 hırsızlık..

bybuffalo

New Member
19 Ara 2023
7
0
1
31
20 aralık tarihinde Testament59 nickli hırsızın kscleri ekte mevcuttur.

İsteyen gmler loglara bakabilir hiçbir şekilde alışverişimiz olmamıştır bu kişiyle.

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
KARDESIM GIGA TEK EL PARA EDERMI SENINLE TASSAK GECMISLER BENIM CARA 5 KISI GIRIYOR BIRAZ AKILLI OL

bybuffalo

New Member
19 Ara 2023
7
0
1
31
Hırsızlığınızı akladığınız için tebrikler :) Yani biz gigayı çaldık, seninle de dalga geçtik mi diyorsunuz anlayamadım 5 kişi olarak :)

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
Belli anlaman kit goruyoruz da seninle urasamiycam o giga para etmez aptalligin la hirsiz damgasi vurmaya calisiyorsun

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
10 kere telefonunu istedim yalis anlasilma varsa duzeltelim diye amacin ne aq nikini bile TASAK koymusun akil sagligin yerinde degil belli

bybuffalo

New Member
19 Ara 2023
7
0
1
31
Telefon numaramı vermeyeceğim seni tanımıyorum discorda geldim ve banladın... uzatmaya gerek yok giga para eder etmez önemli değil sonrasında da yazdığım yazılar belli ayriyeten o iteme talip olmuştum ben para etmiyorsa bana satsaydınız o zamanlar warriordum. şimdi anlamakla kıtlıkla falan alakası yok olayın yaptığın hırsızlık ortada. Seni ve senin gibi hırsızları ifşa etmeye devam edeceğim. İyi oyunlar

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
dc gelip artislik yapip kufur ettin sana ozmanda dedim bilmiyorum diye camur atiyorsun ksc lerde mevcut giganin cop item oldugu biraz adam olsan anlatirdin dogru duzgun burda camur atiyorsun

bybuffalo

New Member
19 Ara 2023
7
0
1
31
Anlattığım şey ortada yavrucum hırsızlık yaptın ve şimdi de üste çıkmaya çalışıyorsun. Konuyu uzatmaya gerek yok Testament59 hırsızlığı ifşası...

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
Heee tmm sensin aq daha ne diyim Tasak nikiyle dolasana ne anlatican dogru hadi bak isine giga takarsin :D belki

bybuffalo

New Member
19 Ara 2023
7
0
1
31
Yavrucum tekirdağ köfteliğini bırak. Yaptığın hırsızlıktan dolayı özür bile dilemeye tenezzül etmiyorsun. Her şey ortada ispatlı yok 5 kişi chara giriyo yok giga item değil zaten senin yaptığın hırsızlığın açıklaması mı sence? Nickim seni niye bu kadar rahatsız ediyor bunu anlayamadım. Ahlaksızlığını gizlemek için bana buradan mı saldırmayı doğru buldun ? Hâla daha telefon numarası istemeye utanmıyor musun ? Senin gibi ahlak ve şeref yoksunu insanların bu telefon numarasını nerelere ne amaçla yazacağını tahmin edemiyorum. İyi oyunlar :)

testament59

New Member
26 Ara 2023
6
0
1
31
Canakkale gotlugunu birak kendi clanin da istenmeyen bi gotsun tel no nu konusmak icin istiyorum aptala anlatir gibi anlatayim diye o itemin calinacak para edecek degerinin olmadigini belki anlarsin diye :) Tum clanin senin terbiyesiz bir aptal oldugnu soyluyor zfgshhfdfh clanin dakilerle konustum birak şu aptali diyorlar bizde zaten birdahaki sw de almiycaz diyorlar git agla simdi aq aptali sini fhgsfjudbvt

Follow us on Facebook